info@ivmo.nl

Paul Vink

 

Paul Vink

 

Een stukje van Paul over Paul.

 

 

 

 

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als chemisch technoloog en heb ik 17 jaar in de technische commercie gewerkt, o.m. als product manager en als technical accountmanager. Naast vakinhoudelijk opleidingen heb ik in die tijd mijn NIMA A en B gehaald.

 

 

Begin 2004 rolde ik in het hoger beroepsonderwijs, de opleiding commerciële economie,om vanuit mijn expertise beroepsvaardigheidstrainingen en werk- en hoorcolleges accountmanagement te verzorgen. Met veel interesse voor alles wat met onderwijs te maken heeft heb ik mijn taken bij de Hogeschool uitgebreid en verzorg ik nu vakinhoudelijke lessen binnen de marketing en commercie.

Daarnaast ben ik sinds 2007 als zelfstandige verbonden aan een aantal grote commerciële opleiders. Ik heb verschillende opleidingen verzorgd, waaronder NIMA A en B in verschillende varianten, Management en Organisatie, Management en Communicatie, Management en Marketing.

Tevens verzorgde ik opleidingen die gericht waren op de verbetering van de persoonlijke effectiviteit. In 2007 heb ik het diploma ‘Didactiek voor hbo-docenten’ aan de VU behaald en in 2014 heb ik aan de VU mijn Masterdiploma behaald (Teaching and Learning in Higher Education). Inmiddels heb ik enkele honderden studenten mogen bijstaan in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Wat ik zo mooi vind aan het opleiden van (young) professionals is dat ze vaak meer kennis bezitten dan dat ze zelf beseffen. Het is voor mij als docent juist de uitdaging die kennis te activeren en richting te laten geven naar het onderwerp van de studie; een dankbare taak. Een opleidingsdag is voor mij pas geslaagd wanneer mijn studenten geïnspireerd naar huis gaan, op zoek naar nog meer kennis en ervaring op het betreffende vakgebied en benieuwd zijn naar de volgende bijeenkomst. Het helpt daar bij dat IVMO haar opleidingen aanbiedt in een veelal groene omgeving, vol inspiratie en in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Zeer recent heb ik het certificaat “qualified examiner” van het Nima behaald. Dit helpt mij om mijn studenten nog beter voor te bereiden op het mondelinge deel van hun examen.

 

Graag tot ziens bij een van de opleidingen van IVMO, Instituut Voor Marketing Opleidingen.

 

 

Certificeringen:

master logo

LOGO NQL

CRKBO_Docent