Nima Basiskennis

Met de Basiskennis opleidingen voorziet IVMO in de groeiende vraag naar kennis op MBO-4 niveau op de deelgebieden van Marketing, Online Marketing, Communicatie en Sales.

Na het volgen van een van onze opleidingen doet u het bijbehorende examen bij Nima.

Deze opleidingen zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die zijn/haar opleiding op een ander vlak heeft gevolgd en nu een commerciële (junior) functie ambieert. Ook mensen die bijvoorbeeld veel klantcontact hebben en graag meer inzichten zouden krijgen hoe meer uit deze contacten te halen zijn gebaat bij deze opleidingen. Na het succesvol afronden van een van deze basisopleidingen kunt u besluiten om een vervolgopleiding te volgen.

Ons aanbod bestaat uit:

  • Klassikale lessen, incl. verblijfskosten op de locatie;
  • Online interactieve lessen;
  • Aanvullend videomateriaal met een online trainingsprogramma;
  • Bijpassende literatuur;
  • Eén jaar studentenlidmaatschap bij Nima;
  • De inschrijving voor het Nima examen.

Waarom wachten tot 1 januari met goede voornemens? Schrijf je voor 31 december 2018 in voor een basisopleiding en krijg het boek ‘Online marketing expert in een week’ van Jeroen Bertrams cadeau.

Hier onder treft u de mogelijkheden die IVMO u kan bieden:

Basiskennis Marketing                            INSCHRIJVEN

Dé basisopleiding in marketing, de klassieker onder de opleidingen. Voor meer informatie klikt u op de afbeelding.

Basiskennis Online Marketing                INSCHRIJVEN

In deze opleiding ligt het accent ligt op de zeer actuele online mogelijkheden. Voor meer informatie klikt u op de afbeelding.

Basiskennis Communicatie              INSCHRIJVEN

In deze opleiding leert u alles over corporate-, interne- en marketingcommunicatie. Voor meer informatie klikt u op de afbeelding.

Basiskennis Sales                                 INSCHRIJVEN

De opleiding bij uitstek als u een verkopende functie heeft of  medewerker bent met klantcontact. Voor meer informatie klikt u op de afbeelding.

Verkorte opleidingen Basiskennis               BINNENKORT

Heeft u haast in uw opleiding? Bovengenoemde opleidingen kunnen ook in een verkorte variant worden gevolgd.  Voor meer informatie klikt u op de afbeelding. (vanaf mei 2019 beschikbaar)

Zelfstudie Basiskennis                     BINNENKORT

(Online-)Marketing, Communicatie en/of Sales opleidingen in zelfstudie. Voor meer info klikt u op de afbeelding. (vanaf mei 2019 beschikbaar)