Klassikale lessen

Klassikale lessen op inspirerende locaties

Aan de locatie wordt speciale aandacht besteed. Natuurlijk zoeken we een inspirerende omgeving waar u zich maximaal kunt concentreren. U kunt hierbij denken aan de betere horecagelegenheden die vergaderzalen bezitten. Maar ook kleinschalige, onderscheidende locaties kunnen we selecteren.

Vooral de korte trainingen verzorgen we klassikaal.  Incompany opleidingen en/of trainingen kunnen bij u op locatie verzorgd worden!

Wat IVMO betreft: Laat u eens op een prettige manier verrassen!

Natuurlijk zijn de lessen interactief. Er wordt van u een actieve deelname aan de les verwacht. Immers, uw eigen praktijksituatie staat centraal bij het aanleren van de theorie.

Om dit optimaal invulling te geven zullen de groepen uit maximaal 20 studenten bestaan. We streven naar een groepsgrootte van 12 tot 15 studenten.

Ter voorbereiding krijgt u per les een overzicht van de te bestuderen theorie en de opdrachten die u maakt.

Daarnaast krijgt u een overzicht van sites op internet waar u extra uitleg over de theorie kunt vinden. Vaak zijn het de bedenkers zelf of internationaal bekende instituten die deze uitleg online hebben gezet.

Op de site van de uitgever van de literatuur vindt u ook de nodige oefencases en oefenvragen om alvast te testen in hoeverre u de theorie beheerst.

Zo komt u goed voorbereid naar de les, waar vanuit de situatie van uw eigen praktijk deze theorie tot leven komt.

Elke les wordt afgesloten met één of meerdere verwerkingsopdrachten. Deze maakt u na afloop van de les en op eigen gelegenheid. Door deze opdrachten te maken krijgt u meer inzicht in de werking van het geleerde. De docent stuurt u enkele dagen na de les de antwoorden.

Zo geven we o.a. inhoud aan onze strategie: Met én van elkaar leren!