Blended Learning

Blended Learning is:

  • Interactieve klassikale les én
  • Interactieve online les én
  • Online theorie kennis trainingen

Interactieve klassikale lessen:

De klassikale lessen worden centraal in Nederland gepland op een prima locatie. U heeft direct contact met uw medestudenten en uw docent. Prima om elkaar op deze manier te leren kennen.

Met en van elkaar leren staat bij IVMO centraal. Door kennis te maken met uw medestudenten wordt dit enorm bevorderd.

Interactieve online lessen:

De online lessen zijn om de benodigde theorie uitgelegd te krijgen. U heeft hierbij online contact met uw docent en medestudent. U kunt vragen stellen aan uw docent maar ook aan de hele klas in een whatsapp-groep.

De online lessen besparen u veel reistijd en maakt het voor u flexibeler om de opleiding op uw eigen tijd te volgen.

U heeft wel het interactieve contact met uw medestudenten en uw docent, maar hoeft hiervoor niet iedere keer naar een locatie. Minimaal bij de start en halverwege de opleiding is er een klassikale les om op een prettige manier met elkaar kennis te kunnen maken en de voortgang en eventuele praktijkopdracht met elkaar te bespreken. Al gelang de inhoud van de opleiding worden er meerdere klassikale lessen gepland. De theorie lessen volgt u d.m.v. interactieve online lessen.

Geen zorgen dus over de kosten van vervoer en de mogelijke files onderweg. U volgt de lessen gewoon vanuit huis, uw werklocatie of van waar u maar wilt.

Een goede en stabiele internetverbinding is hierbij wel een voorwaarde.

Online trainingen:

Daarnaast heeft u toegang tot een uitgebreid trainingsprogramma om te toetsen of u de theorie al beheerst. Bij de uitkomsten van deze trainingen kunt u zien welke leerdoelen voor u nog extra aandacht nodig hebben.

Meer info over de voordelen van Blended Learning kunt u hier downloaden: Blended Learning bij IVMO  of u kijkt onderstaand filmpje.