Leergang Marketeer

Leergang Operationeel Marketeer                     INSCHRIJVEN

Deze opleiding bestaat uit de 4 modules Basiskennis Nima: Marketing, Online Marketing, Communicatie en Sales. U leert theorie en de mogelijke toepassingen van deze theorie. Nima verzorgt de 4 examens. Na afronding van alle modules voltooit u de leergang met een praktijkopdrach. Hiervoor volgt u ook de extra training Sociaal Media gebruik. Bij voldoende beoordeling ontvangt u van IVMO  het certificaat Leergang Operationeel Marketeer.

Leergang Tactisch Marketeer  (beschikbaar vanaf september 2019)

Deze opleiding bestaat uit (online-)Marketing, Social Media Strategie, Google Analytics, Sales en Communicatie op uitvoerend niveau. De theorie brengt u in de praktijk. Ook het gebruik van Sociale Media wordt uitgebreid geoefend. U rond de modules af met een praktijkopdracht. Na deze afronding van alle modules rond u de leergang af met een praktijkopdracht die u presenteert aan 2 deskundigen. Bij voldoende beoordeling ontvangt u van IVMO het certificaat Leergang Tactisch Marketeer.

Leergang Strategisch Marketeer  (beschikbaar vanaf september 2019)

Deze opleiding bestaat uit de strategische toepassing van de (Online-)Marketing, Sales en Communicatie technieken. U heeft een vooropleiding op minimaal niveau Tactisch Marketeer. Behalve bestaande theorie in de praktijk brengen, leert en oefent u ook deze kennis op strategisch niveau toe te passen. U rond de modules af met een praktijkopdracht die u presenteert voor 2 deskundigen, gevolgd door een Criterium Gericht Interview waarbij u uw gemaakte keuzes onderbouwd. Na afronding van alle modules sluit u de leergang af met een praktijkopdracht die u presenteert en ook gaat verdedigen voor 2 deskundigen. Bij voldoende beoordeling ontvangt u van IVMO het certificaat Leergang Strategisch Marketeer.