info@ivmo.nl

Valérie van den Brule

Valerie van den Brule

 

 

Mijn naam is Valérie van den Brule en ik wil me graag even voorstellen:

 

 

 

Na de middelbare school vond ik het moeilijk een keuze te maken tussen de reisbranche of de algemene zakelijke wereld. Om die reden ben ik International Business and Languages gaan studeren, waarbij ook NIMA B centraal stond. De helft van deze studie heb ik in het buitenland kunnen vervolgen. Het reizen en zaken doen in het buitenland beviel mij zo ontzettend goed dat ik al snel mijn weg in het buitenland kon vervolgen en ruim zes jaar in Azië door heb mogen brengen in de functies reisbegeleider, product manager, foreign trade manager en marketing executive.

 

 

Vanuit de reiswereld heb ik mijn eigen onderneming gestart als Business Consultant en Trainer. Ik heb me een aantal jaren bezig mogen houden met Marketing, Sales en Communicatie binnen de IT. Dit is een hele andere tak van sport die mijn ogen heeft doen openen. Veel IT-organisaties zijn groot, log, veelal cijfer- en projectmatig gericht en vergeten daarbij een goed strategisch en werkende marketing- en salesorganisatie. Geen geld voor marketing, geen idee dat sales niet alleen het intrappen is van deuren, maar het behouden van je klanten en dat Marketing wel degelijk vanuit de boardroom gestuurd dient te worden. Ik heb mij met hele mooie projecten bezig mogen houden om verandermanagement door te voeren binnen organisaties.

Om mijn ideeën en idealen met betrekking tot Marketing, Sales en Communicatie verder uit te kunnen werken binnen verschillende organisaties en ook bestempeld te kunnen krijgen op papier heb ik aan TIAS School for Business and Society de Executive Master of Marketing gevolgd. Ik heb hiervoor onderzoek mogen doen naar Experience Marketing en hoe je binnen de kleinste en simpelste ondernemingen een beleving kunt creëren met als gevolg langdurige (klant)relaties.

 

Mijn hart ligt bij Marketing, Sales en Communicatie en het is ontzettend mooi om deze passie met anderen te kunnen delen en mijn enthousiasme voor dit vakgebied over te brengen. Juist in groepen leren mensen zo ontzettend veel van elkaar. Vanuit de praktijk denken en werken heeft vaak een enorme meerwaarde om iets te kunnen begrijpen, dit wat vanuit IVMO wordt gestimuleerd. Wat ik belangrijk vind om bij te dragen in de lessen is dat je op een leuke manier wordt voorbereid op het examen. Dat je na iedere les het gevoel hebt dat je iets in de praktijk toe kunt passen en dat je tevens vanuit de praktijk op een leuke manier ontzettend veel hebt geleerd ter voorbereiding op het examen. Mijn doel is om je de les te laten verlaten met het gevoel van ‘WOW’ en beloond te kunnen worden met een prachtig behaald diploma om nog vaak terug te kunnen denken aan een fantastische tijd.

 

Ik hoop je graag te zien bij IVMO, Instituut Voor Marketing Opleidingen!

 

 

Certificeringen:

master logo

CRKBO_DocentLOGO NQL