info@ivmo.nl

Ad Oskam

 

ad oskam

 

 

 

 

 

Even voorstellen . . . . .

 

 

 

 

 

 

Geboren en getogen in een MKB-gezin was het al snel duidelijk dat ook ik ondernemer wilde worden. Naar voorbeeld van vader, moest het een slagerij worden.

Op jonge leeftijd (20jaar) al een eigen slagerij gekocht in Den Haag. Na zo’n 10 jaar ging het toch kriebelen. Ik wilde meer en wilde anders, de slagerij werd weer verkocht.

 

Sindsdien is er veel veranderd. Na verschillende ervaringen in zowel de commercie, zowel in B2C als ook B2B kwam er sinds 2008 als nevenactiviteit ook het onderwijs bij. Veel eigen ervaringen kunnen gebruiken om de soms lastige theorie goed te kunnen begrijpen spreekt mij enorm aan.

 

Na de verkoop van de slagerij ben ik in de avonduren weer aan de studie gegaan, waaronder het door NIMA geëxamineerde pakket. Prachtig hoe theorie en praktijkervaring hierin dan samen komen. Ook de Masterclasses die horen bij mijn NIMA certificaties bezoek ik graag! Naast de inhoudelijke kennis die op deze masterclasses wordt gedeeld zijn ook de persoonlijke contacten die hier opgebouwd worden van groot belang. Persoonlijke ontwikkeling staat altijd centraal.

 

In de lessen gaat het als eerste om de eigen praktijksituatie. Theorie op zich is leuk, maar brengt de student weinig. Juist de verbinding met de praktijk maakt dat de theorie gaat leven. Eigenlijk is het net andersom.

 

Niet de theorie verbinden met de praktijk, maar de praktijk verbinden met de theorie!

 

Vooral de enthousiaste reacties in de lessen om het besprokene gelijk in de eigen praktijksituatie toe te passen, motiveert mij enorm om nog een stapje verder te gaan.

Want leren, dat doen we van en met elkaar!

 

De opleiding doet niemand voor “de baas”, maar om zichzelf verder en breder te ontwikkelen. Graag wil ik daar een steentje aan bijdragen. Ik kijk uit naar de nieuwe contacten en nieuwe praktijksituaties bij de lessen.

 

Graag tot zien bij IVMO, Instituut Voor Marketing Opleidingen!

 

smp logo

LOGO NQL

CRKBO_Docent