info@ivmo.nl

Nima-A Herkansingstrainingen

U bent net niet geslaagd voor het examen en wilt zich goed voorbereiden op de herkansing.

IVMO biedt u een op maat gesneden oplossing.

 

Voor uw Nima-A opleiding kunt u kiezen uit de volgende optie:

 

Herkansing Nima-A 1.

Het schriftelijk examen bevat veel theorie.

U gaat op één dagdeel starten met een inventarisatieronde waar we vaststellen welke kennis u mist.

Hierna gaat we over twee dagdelen verspreid diverse theorieën trainen om uw kennis op het gewenste niveau te krijgen. Rekenvaardigheden en Online Marketing komen hier ook bij aan bod. Voor inschrijven, klikt u hier.

 

 

 

 

Vragen abonnement Nima-A 1.

 

Indien u liever de studie zelf ter hand neemt, kan het gebeuren dat u toch tegen vragen aanloopt. U kunt met dit 3 maanden abonnement gedurende 3 maanden direct deze vragen stellen aan een vakbekwame docent van IVMO. Voor inschrijven klikt u hier.

 

 

 

 

Persoonlijke begeleiding Nima-A2 Online Marketing.

 

Voor het Nima-A2 Online Marketing schrijft u een Paper over een verplicht en een zelfgekozen onderwerp. U kunt hierbij persoonlijke 1-op-1 begeleiding krijgen. Ook de analyse van uw gemaakte fouten en de bijbehorende verbeterpunten van eerdere examenpogingen kunt u met uw docent bespreken. Voor inschrijven klikt u hier.

 

 

 

 

Persoonlijke begeleiding Nima-A2 Presentatie.

 

De presentatie met bijbehorend Criterium Gericht Interview vergt vaardigheden. U wilt zich maximaal voorbereiden voor dit (her-)examen.

Voor inschrijven klikt u hier.

 

 

 

 


Persoonlijke begeleiding Nima-A2 Paper en Presentatie.

De modules Rapport schrijven begeleiding en de Presentatie vaardigheden kunt u ook als gezamenlijk pakket afnemen. Uw docent kan zich dan verdiepen in de door u geschreven Papers en de presentatie hiervan voor de Nima examencommissie.

Voor inschrijven klikt u hier.