info@ivmo.nl

Nima-A

Nima-A is de overkoepelende naam voor de diverse Marketing en Sales opleidingen op EQF-4 niveau. EQF is de nieuwe internationale standaard waarbij het niveau van de opleiding wordt bepaald.  EQF-4 is vergelijkbaar met het Nederlandse MBO onderwijs aangevuld met praktijkervaring. Voor meer info over EQF niveau volgt u deze link.

 

Het Nima stelt geen speciale vooropleidingseisen aan de deelnemers van het examen. Een algemene vooropleiding op MBO-niveau wordt wel aangeraden.

 

Afhankelijk van al aanwezige kennis en praktijkervaring, ligt de voorbereidingstijd thuis per klassikale of digitale les op ca. 3 – 4 uur. De dagvariant klassikaal bestaat uit 2 lessen, t.w. ‘s-morgens een les en ‘s-middags een les. U bereidt dan dus 2 lessen voor.

 

De totale opleiding bestaat uit 18 lessen.

 

Mogelijke lesmethoden bij deze opleiding:

  • – Uitsluitend klassikale lessen: 18 dagdelen
  • – Blended Learning: 6 dagdelen en 12 interactieve online avondlessen
  • – Begeleiding bij zelfstudie: 18 schriftelijke lessen met op afstand begeleiding door uw docent

 

 

NIMA-A Marketing medewerker

Nima-A Marketing medewerker is de huidige standaard opleiding voor iedereen die een commerciële functie heeft of ambieert. De bekende marketing begrippen komen langs met de toepassing in de praktijk. Voor meer informatie klikt u hier.

 

 

 

 

 

Nima-A Online Marketeer

Naast de bekende basiskennis van Marketing, biedt de variant Online Marketeer u ook inzicht in de online mogelijkheden van Marketing. U leert hier praktische mogelijkheden van o.a. SEO, SEA, Social Media, etc.  Voor meer info klikt u hier.

 

 

 

 

 

NIMA-A Sales

Heeft of ambieert u een echte sales functie, zoals accountmanager of vertegenwoordiger dan is de NIMA-A Sales opleiding passend voor u. Naast algemene Marketing kennis ontwikkelt u o.a. kennis en vaardigheden op het gebied van relatie beheer en verkoopgesprekken. Voor meer info klikt u hier.