info@ivmo.nl

Blended learning

 

 

 

 

 

 

Blendd Learning is:

  • Interactieve klassikale lessen en
  • Online theorie lessen

 

 

 

 

 

 

 

 

De klassikale lessen zijn meestal centraal in Nederland op een prima locatie. U heeft direct contact met uw medestudenten en uw docent. Prima om elkaar op deze manier te leren kennen.

 

De online lessen zijn om de benodigde theorie uitgelegd te krijgen. U heeft hierbij d.m.v. whatsapp contact met uw docent en medestudent. Deze online lessen kunt u later, met de bijbehorende link, ook weer terug kijken om nog eens precies na te gaan hoe het ook alweer zat met de theorie.

De online lessen besparen u veel reistijd en maakt het voor u flexibeler om de opleiding op uw eigen tijd te volgen.

 

U heeft wel het interactieve contact met uw medestudenten en uw docent, maar hoeft hiervoor niet iedere keer naar een locatie. Bij de start, halverwege en aan het eind van de opleiding is er wel een klassikale les om op een prettige manier met elkaar kennis te kunnen maken en de voortgang en eventuele praktijkopdracht met elkaar te bespreken, maar de theorie lessen volgt u d.m.v. interactieve online lessen.

 

Geen zorgen dus over de kosten van vervoer en de mogelijke files onderweg. U volgt de lessen gewoon vanuit huis, uw werklocatie of van waar u maar wilt.

 

Een goede en stabiele internetverbinding is hierbij wel een voorwaarde.

 

Uw docent verzorgt op vaste tijden de les, die u online volgt. Ook deze lessen zijn interactief. U bespreekt met uw docent en medestudenten de lesstof. Er wordt van u een actieve inzet gevraagd. Uw praktijk en die van uw medestudenten staat centraal. Vanaf uw praktijk wordt de theorie behandeld en inzichtelijk gemaakt. De online lessen hebben het zwaartepunt op theorie-uitleg.

 

U kunt zich gewoon inschrijven voor de klassikale variant en als leslocatie “Blended Learning” selecteren.

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?  Stuurt u dan een e-mail naar info@ivmo.nl